Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
De meubels zijn in gebruik genomen! De meubels zijn in gebruik genomen!

De afgelopen weken was het eindelijk zover: de meubels zijn bij de Brunapeg Primary School gearriveerd! Ze zijn vrijwel meteen in gebruik genomen, zoals op bijgevoegde foto’s is te zien. 
 

De foto’s zijn gemaakt en doorgestuurd door Walter, een jonge, lokale fotograaf. Tijdens onze laatste reis hebben we Walter persoonlijk ontmoet. 
 

Namens de kinderen, onderwijzers en ouders willen we jullie nog een keer ontzettend bedanken - zonder jullie inspanningen om het benodigde geld bijeen te krijgen, hadden we, samen met onze Zimbabwaanse contacten, dit project niet kunnen uitvoeren. 
 
Met vriendelijke groet,
 
Keimpe Paulus
Stichting OOG voor Brunapeg
 

 
Meubels voor Brunapeg Meubels voor Brunapeg

Alle meubels zijn inmiddels in de fabriek in Bulawayo vervaardigd en staan klaar voor transport naar de Brunapeg Primary School. Ze zullen waarschijnlijk deze week nog worden vervoerd naar Brunapeg. 
 
De school is in de maand september weliswaar gesloten maar we hebben contact gelegd met onze contactpersoon (lokale priester Fr. Innocent) die notabene direct naast de school woont: hij zal ze in ontvangst nemen en zoals het er nu naar uitziet kunnen de kinderen er in januari ook daadwerkelijk gebruik van gaan maken!

Met vriendelijke groet,
Keimpe Paulus
Stichting OOG voor Brunapeg

 

 
Aanbieden cheque 40dagentijd, OOG voor Brunapeg

Aanbieden cheque 40dagentijd, OOG voor Brunapeg

Tijdens onze jaarlijkse Pinksterdienst is de cheque van € 4.000,- aangeboden aan de voorzitter van de Stichting OOG voor Brunapeg door Margreet Meijer voorzitter ZWO.
Nog eens werd benadrukt hoe blij Jan Keimpe is met dit bedrag om tafeltjes+ stoeltjes voor drie klaslokalen en de tafels en stoel voor de leerkrachten aan te gaan schaffen.
De Stichting OOG voor Brunapeg is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de ondersteuning van vier scholen in Brunapeg. De respectvolle samenwerking met de lokale gemeenschap van Brunapeg staat daarbij voorop.
Het mooie is dat van elke ontvangen EURO, 96 Eurocent besteed word aan of gereserveerd word voor projecten. Jan Keimpe heeft na de dienst foldertjes uitgedeeld en anders kunt u ze meenemen in één van de drie kerken. Het was een mooie afronding van ons 40dagentijdproject en wanneer het resultaat klaar is zullen wij u daar natuurlijk verslag van doen
 

 
Collectes 40 dagentijd 2015

Collectes 40 dagentijd 2015

De commissie ZWO heeft voor de collectes in de 40 dagentijd dit jaar een stichting geselecteerd, die enkele scholen in Zimbabwe financieel ondersteunt. Het gaat om de Stichting Oog voor Brunapeg.
Lees hier alle info over het project, en lees ook het "informatiedocument
Meubilairproject Brunapeg Primary School"
.
De jongeren verkopen in de kerken lekkers tbv dit project: 
 
 

Inloggen


 

Vastensoep
datum en tijdstip 20-03-2018 om 18:00
meer details

Christelijke meditatiegroep
datum en tijdstip 20-03-2018 om 20.00
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 25-03-2018 om 10:00 uur
meer details

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 25-03-2018 om 10:00 uur
meer details

De Leidraad
datum en tijdstip 25-03-2018 om 10:00 uur
meer details

 
Kick-off musical
Na het grote succes van de musicals Esther, Mozes en Jozef is het dan zo ver dat we de kick-off geven voor de vierde gemeentemusical. Dit vindt plaats op 15 april om 12.00 uur in de Dorpskerk.
Daar zal dan de nieuwe musical aan u gepresenteerd worden.
Bent u nieuwsgierig? Wilt u misschien meedoen? Kom dan naar deze kick-off!
We houden het nog even spannend welke nieuwe musical we zullen gaan doen. Maar één ding weten we al zeker: we zullen er met z'n allen tegenaan gaan en er weer van gaan genieten. Zet het dus in uw agenda: zondag 15 april 2018 om 12.00 uur in de Dorpskerk.
 
PGL Volleybaltoernooi zaterdag 7 april 2018

Vorig jaar in april is er enthousiast gevolleybald op het jaarlijks toernooi van de kerk. Het verrassende, winnende team (foto) levert de wisselbeker weer in.
Wie zou dit jaar de beker mee naar huis nemen? Het gaat er echter niet om te winnen, maar vooral voor de sportieve, onderlinge gezelligheid.
Wederom op zaterdagavond van 18-21 uur in sporthal de Fluit.
Teams kunnen zich opgeven bij Gerrie per mail: .
Wil je meedoen, maar heb je nog geen team, geef je ook op. Er is plek voor iedereen! Voor verdere informatie: kijk in het kerkblad of informeer bij:
Rob de Bruyckere, Taeke Lemstra of Gerrie Jansze (toernooicommissie)

 
 
Lutherjaar 2017

Wat geloven wij?
U kunt hier alle stellingen van 2017 nog eens inzien
 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.