Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
13 en 14 december 2016, Kerstfeest voor ouderen in de Kruisheuvelkerk

13 en 14 december 2016, Kerstfeest voor ouderen in de Kruisheuvelkerk
Twee dagen feest, twee dagen lachende gezichten. De tafels waren gezellig gedekt en vanaf 15.30 uur was iedereen welkom voor een hapje en drankje. Op tafel stond voor ieder een lantaarntje waarop het menu vermeld stond. Dat zag er weer goed uit. Nu gaat het deze dagen niet uitsluitend om wat je eet, maar hoe en met wie je eet.
Gezellig ontwikkelden zich de gesprekken en we zagen veel lachende gezichten. Enthousiaste vrijwilligers hadden zich ingezet om de ouderen van Leidschendam/Leidschenveen eens lekker te verwennen.  Een voorgerechtje, een soepje, een hoofdgerecht en een nagerecht. Tot slot nog koffie of thee.
De klok tikte door en na de maaltijd werden we uitgenodigd in de kerk plaats te nemen voor de viering. Twee dagen waren er (wisselende) vrijwilligers die hun beste beentje voor hebben gezet. Groot was ook de waardering voor twee jongeren uit de Youth Groep die actief mee hielpen.
Tijdens de viering waren ook de jongeren weer actief om er iets moois van te maken. Arjan bespeelde de piano, Geordie - bugel, Manouk - dwarsfluit, Vibeke - dwarsfluit, Sophie - viool en Susanne - zang.
Zoals uit de foto's blijkt werden lezingen, verhaal en meditatie op de beide dagen door verschillende personen gedaan. Om 20.30 uur was het feest echt afgelopen en ging ieder weer huiswaarts.

Bekijk de foto's
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.