Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
De meubels zijn in gebruik genomen! De meubels zijn in gebruik genomen!
De afgelopen weken was het eindelijk zover: de meubels zijn bij de Brunapeg Primary School gearriveerd! Ze zijn vrijwel meteen in gebruik genomen, zoals op bijgevoegde foto’s is te zien. 
 

De foto’s zijn gemaakt en doorgestuurd door Walter, een jonge, lokale fotograaf. Tijdens onze laatste reis hebben we Walter persoonlijk ontmoet. 
 





Namens de kinderen, onderwijzers en ouders willen we jullie nog een keer ontzettend bedanken - zonder jullie inspanningen om het benodigde geld bijeen te krijgen, hadden we, samen met onze Zimbabwaanse contacten, dit project niet kunnen uitvoeren. 
 
Met vriendelijke groet,
 
Keimpe Paulus
Stichting OOG voor Brunapeg
 
 
Meubels voor Brunapeg Meubels voor Brunapeg
Alle meubels zijn inmiddels in de fabriek in Bulawayo vervaardigd en staan klaar voor transport naar de Brunapeg Primary School. Ze zullen waarschijnlijk deze week nog worden vervoerd naar Brunapeg. 
 
De school is in de maand september weliswaar gesloten maar we hebben contact gelegd met onze contactpersoon (lokale priester Fr. Innocent) die notabene direct naast de school woont: hij zal ze in ontvangst nemen en zoals het er nu naar uitziet kunnen de kinderen er in januari ook daadwerkelijk gebruik van gaan maken!

Met vriendelijke groet,
Keimpe Paulus
Stichting OOG voor Brunapeg

 
 
Aanbieden cheque 40dagentijd, OOG voor Brunapeg

Aanbieden cheque 40dagentijd, OOG voor Brunapeg
Tijdens onze jaarlijkse Pinksterdienst is de cheque van € 4.000,- aangeboden aan de voorzitter van de Stichting OOG voor Brunapeg door Margreet Meijer voorzitter ZWO.
Nog eens werd benadrukt hoe blij Jan Keimpe is met dit bedrag om tafeltjes+ stoeltjes voor drie klaslokalen en de tafels en stoel voor de leerkrachten aan te gaan schaffen.
De Stichting OOG voor Brunapeg is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de ondersteuning van vier scholen in Brunapeg. De respectvolle samenwerking met de lokale gemeenschap van Brunapeg staat daarbij voorop.
Het mooie is dat van elke ontvangen EURO, 96 Eurocent besteed word aan of gereserveerd word voor projecten. Jan Keimpe heeft na de dienst foldertjes uitgedeeld en anders kunt u ze meenemen in één van de drie kerken. Het was een mooie afronding van ons 40dagentijdproject en wanneer het resultaat klaar is zullen wij u daar natuurlijk verslag van doen
 
 
Collectes 40 dagentijd 2015

Collectes 40 dagentijd 2015
De commissie ZWO heeft voor de collectes in de 40 dagentijd dit jaar een stichting geselecteerd, die enkele scholen in Zimbabwe financieel ondersteunt. Het gaat om de Stichting Oog voor Brunapeg.
Lees hier alle info over het project, en lees ook het "informatiedocument
Meubilairproject Brunapeg Primary School"
.




De jongeren verkopen in de kerken lekkers tbv dit project:















 
 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank Leidschenveen



Vanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.