Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
24 december 2016, Kerstnachtdienst in de Kruisheuvelkerk

24 december 2016, Kerstnachtdienst in de Kruisheuvelkerk

Een dienst waarin een klein gelegenheidskoor o.l.v. Ingrid den Hartog zong. Het koor zong mooi en zuiver. Prachtige liederen klonken, heerlijk om naar te luisteren. We keken naar het kerstverhaal. Een verrassend, hilarisch filmpje van een paar minuten, waar om gelachen werd.
De lezingen uit de Bijbel, de uitleg en verkondiging waarin werd gesproken hoe een kind de wereld in beweging kon krijgen. Net was ook bekend dat ongeneeslijke zieke Tijn twee miljoen euro bij elkaar had gelakt. Ontroerend net als de geboorte van Jezus.
Het was een fijne dienst met zang en muziek. Met name wil ik "Hark! The herald angels sing" noemen, gespeeld op piano en dwarsfluit. Prachtig!
De collecte van vanavond was bestemd voor het hospice GENTLECARE in Zuid-Afrika. Wil(t) u/je over dit hospice meer lezen kijk dan in het kerkblad onder Werkgroep Colesberg. Hier staan actuele berichten uit het hospice.
Na deze kerstdienst was er kerstbrood en glühwein.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 22-01-2021 om 11.00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.