Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
2 maart 2016, Gemeenteavond PGL - Bouwstenen voor de kerk

2 maart 2016, Gemeenteavond PGL - Bouwstenen voor de kerk

In De Leidraad was men er klaar voor. Koffie en thee, ter verwelkoming, waren gezet.
Om 20.00 uur opende Dick Kaajan de avond, met lezing en gebed. Hierna zongen we lied 276. Vervolgens kwamen onze drie predikanten aan het woord.
Om 20.20 uur - Pauze -  Nu al? Net begonnen en alweer koffie of thee. Een geanimeerd geroezemoes klonk tijdens deze pauze. Intussen werden een papier met zeven bouwstenen, en een 'Smiley' en 'Huilebalkje' uitgedeeld.
Na even oefenen o.l.v. ds. Fulco gingen we aan de slag. De bouwstenen werden stuk voor stuk door 'de opzichters' gepresenteerd. Was je het eens dan hield je de Smiley omhoog en was je het niet eens dan het Huilebalkje. Ds. Theo ging met de microfoon rond om te peilen waarom er voor het huilebalkje/smiley was gekozen.
Na de presentaties zongen we het gemeentelied 'Wij gaan op reis'. Achter in de zaal stond nog een hapje en drankje en werd er nog druk nagepraat.
En nu? Er worden enthousiaste gemeenteleden gezocht die in een van de bouwgroepen willen meewerken. Dit creatieve denkwerk vindt plaats op woensdag 16 maart van 20.00 - 22.00 uur in de Dorpskerk. Voor een van de bouwgroepen kunt u zich aanmelden bij scriba.ak@pgleidschendam.nl.

Bekijk de foto's van deze gemeenteavond.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Online kerkdienst, alleen digitale uitzending
datum en tijdstip 17-01-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.