Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
30 oktober 2016, Feest in de Kruisheuvelkerk

30 oktober 2016, Feest in de Kruisheuvelkerk

Na de afkondigingen en het aansteken van de tafelkaarsen begon onze dienst. Wat een feest! Ingrid den Hartog werd bevestigd als ouderling. Fijn dat er altijd weer mensen zijn die een taak op zich willen nemen. Wat zijn we als gemeente gezegend met zoveel vrijwilligers die een steentje willen bijdragen. Niet alleen personen die zichtbaar een taak uitvoeren, maar ook de vele mensen die achter de schermen actief zijn.
De kinderen gingen naar de nevendienst. Na de uitleg en verkondiging kwamen zij weer in ons midden. Ook Rosa en Sanne, dochters van Jeroen en Martine en zusjes van Julie kwamen de kerk binnen. Julie droeg de kan met water die ze in het doopvont mocht gieten. De doopouders gaven antwoord op de vraag of zij de doop van hun dochters verlangden. Maar voor er gedoopt werd zongen Rosa en haar Martine het lied 'Mag ik dan bij jou'. Prachtig klonk dit, ontroerend ook. Hierna volgde de doopgetuigenis door Jeroen en Julie. Toen werd er overgegaan tot de doop. De doopkaars werd overhandigd en ook de kinderen van de nevendienst hadden een cadeautje.
Na de zegen was er gelegenheid om voor in de kerk Ingrid en de doopouders te feliciteren. En in de Voorhof was koffie met iets lekkers. Een echt feest dus deze zondag!

Bekijk de foto's.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.