Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
40-dagentijdproject 2016: Auto voor ‘Tafeltje dek je’ in Ghana

40-dagentijdproject 2016: Auto voor ‘Tafeltje dek je’ in Ghana

Op zondag 14 februari zijn we van start gegaan met het 40dagentijdproject, sparen voor een nieuwe auto voor het maaltijdproject van Basic Care Ghana. De oude auto is aan vervanging toe, tien jaar oud en dagelijks 100 km afleggen eist zijn tol..
Het is wederom gelukt! Dankzij uw/jullie gaven in de collectes, op de rekening van de diaconie of de aankopen van de chocola en pepermunt en andere spullen. Ook de vastensoep was weer een enorm succes. Ik zie steeds meer gemeenteleden vanuit onze kerken aanschuiven. Het is langzaamaan een traditie aan het worden. Het is ook mooi om samen de maaltijd te nuttigen.
De voorlopige opbrengst is € 4408,88. De opbrengst van de soepactie moet nog netto berekend worden, het bedrag kan nog iets zakken. Dank aan een ieder die zich ook dit jaar heeft ingezet om het mogelijk te maken! Er is heel wat werk verzet!
De mooie slinger, een auto geknutseld door de kinderen. Wij hopen dat Basic Care Ghana genoeg donaties mag ophalen om hun droom, een nieuwe auto, te verwezenlijken! In de Pinksterdienst zullen wij zoals gebruikelijk de cheque aanbieden aan de stichting.
Noteert u zondag 15 mei 2016 vast in uw agenda.

terug
 
 
 

Inloggen


 
Geen kerkelijke activiteiten in onze gebouwen
Vanwege het coronavirus zijn er tot 1 juni geen kerkelijke activiteiten in onze drie kerkgebouwen. Ook excursies worden uitgesteld. Daarom is de kerkagenda momenteel niet op de site te lezen.

 
 
Helpdesk voor digitale vragen!

In deze bijzondere tijden, waarin we niet meer fysiek bij elkaar komen, worden we nog afhankelijker van telefoon, computer, tablet en programma's en apps als zoom.Vaak gaat het goed maar soms loop je vast. Daarom openen we deze helpdesk. Gewoon om u even op gang te helpen.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is gaan we een oplossing zoeken die rekening houdt met alle hygiëne regels van het RIVM en zullen we waar mogelijk mensen inschakelen die toch al bij u op bezoek komen.
Ook komen de oplossingen voor de meest voorkomende vragen op de website zodat u ook zelf een oplossing kunt vinden.

Bereikbaarheid en openingstijden

Telefoon 06-53 505 509
Mail helpdesk@pgleidschendam.nl
tot 11 mei 2020 dagelijks 09:00-20:00 uur
vanaf 11 mei 2020 maandag t/m vrijdag 18:00-20:00 uur
zaterdag 12:00-20:00 uur
zondag 13:00-20:00 uur

 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Enquête Protestantse wijkgemeente in Leidschenveen
Wij willen graag van u horen hoe u over de kerk in onze wijk Leidschenveen denkt.
Wat doen we goed, wat doen we niet goed en wat mist u.
Het kost u maar een paar minuutjes.
Start de enquête hier

 
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.