Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
40-dagentijdproject 2016: Auto voor ‘Tafeltje dek je’ in Ghana

40-dagentijdproject 2016: Auto voor ‘Tafeltje dek je’ in Ghana

Op zondag 14 februari zijn we van start gegaan met het 40dagentijdproject, sparen voor een nieuwe auto voor het maaltijdproject van Basic Care Ghana. De oude auto is aan vervanging toe, tien jaar oud en dagelijks 100 km afleggen eist zijn tol..
Het is wederom gelukt! Dankzij uw/jullie gaven in de collectes, op de rekening van de diaconie of de aankopen van de chocola en pepermunt en andere spullen. Ook de vastensoep was weer een enorm succes. Ik zie steeds meer gemeenteleden vanuit onze kerken aanschuiven. Het is langzaamaan een traditie aan het worden. Het is ook mooi om samen de maaltijd te nuttigen.
De voorlopige opbrengst is € 4408,88. De opbrengst van de soepactie moet nog netto berekend worden, het bedrag kan nog iets zakken. Dank aan een ieder die zich ook dit jaar heeft ingezet om het mogelijk te maken! Er is heel wat werk verzet!
De mooie slinger, een auto geknutseld door de kinderen. Wij hopen dat Basic Care Ghana genoeg donaties mag ophalen om hun droom, een nieuwe auto, te verwezenlijken! In de Pinksterdienst zullen wij zoals gebruikelijk de cheque aanbieden aan de stichting.
Noteert u zondag 15 mei 2016 vast in uw agenda.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.