Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
6 april 2016, Ouderendag Dorpskerk

6 april 2016, Ouderendag Dorpskerk

Het thema van deze dag was Jozef. Na de koffie en het welkom, heeft ds. Fulco ons aan de hand van mooie schilderijen en afbeeldingen het levensverhaal van Jozef verteld. Door de uitleg zagen we Jozef’s leven voorbij komen vanuit bijbels perspectief. Daarna heeft Annemieke de aanwezigen per tafel aan het werk gezet. De broers van Jozef op volgorde leggen, een lied invullen en zelf een Jozef’s mantel of de put maken. Ondertussen smaakte het glaasje fris of de borrel prima.
Na de lunch met slaatje, broodjes en fruit, was de afsluiting in de kerk. In de vesper door Willemijn hoorden we meer over Jozef en heeft Annemieke ons een Jozef-lied uit het liedboek aangeleerd. 
Met een fleurig bloemetje ging ieder huiswaarts na een dag van elkaar ontmoeten, weerzien en gezellige gesprekken.

Bekijk de foto's

terug
 
 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.