Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
9 maart 2014, Jongerendienst Dorpskerk en start ZWO Project

9 maart 2014, Jongerendienst Dorpskerk en start ZWO Project

Bij de start van het ZWO project voor de veertigdagentijd 2014 op zondag 9 maart, waren Paula en Maarten Wassenberg bij de jongerendienst in de Dorpskerk aanwezig.
 
Ze gaven tijdens de dienst zelf een toelichting bij de collecte. En ze waren aanwezig bij de verkoop van het snoep en de Afrikaanse spullen die zij zelf uit Gambia hebben meegenomen. Bekijk de foto´s

Na de dienst hebben ze  Coert Bregman van de ZWO commissie in een kort interview verteld hoe ze in Gambia werken en hoe de bouw van de muur in het dorpje Nanaba wordt aangepakt.
 
 De opbrengst in de eerste week van het project is in totaal van de 4 kerken, collectes, verkoop spullen, snoep en de vastensoep is € 1138,03!!

terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.