Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Tot en met 9 februari alleen online kerkdiensten en activiteiten

Tot en met 9 februari alleen online kerkdiensten en activiteiten
Gezien de ernst van de situatie in onze samenleving is besloten om, net als in het voorjaar, onze deuren volledig te sluiten. De geplande activiteiten tot en 9 februari komen te vervallen. Onze eigen predikanten ds. Fulco de Vries Bouwstra en ds. Maarten Hameete zullen alle kerkdiensten in deze periode digitaal gaan invullen. 

Net als u, als iedereen, vinden wij dit een zeer pijnlijke beslissing. Tegelijk vinden wij het niet verstandig om onszelf buiten de maatschappij te plaatsen. Als PGL willen we immers een kerk zijn die in de samenleving staat en willen we uit naastenliefde ook ons steentje bijdragen om de verspreiding van dit virus het hoofd te bieden. 

 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.