Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Bedankbrief Ferry de Lange

Bedankbrief Ferry de Lange
Na de ontvangst van de opbrengst van het ZWO project 2018 zijn de gelden direct naar Ghana overgemaakt.

Het koste hen enige tijd alvorens met het werk kon worden begonnen maar aan de foto's zie je het uiteindelijke resultaat.
De onderwijzers woningen met eigen keuken en toilet zijn opgeleverd en momenteel worden de sleutels overhandigd aan de nieuwe bewoners.
Het is geweldig dat we fase 2 van het project met dit resultaat hebben mogen afsluiten.  Dankzij jullie inspanning en met de hulp van de vrijgevige gemeenteleden hebben we dit voor het dorp mogelijk kunnen maken.  
Ben er van overtuigd dat hierdoor de kwaliteit van het onderwijs in Agbesia met de nieuwe enthousiaste leerkrachten met sprongen omhoog zal gaan en dat uiteindelijk de kinderen een betere toekomst zullen hebben.
 
Na fase 2 gaat de stichting werken aan fase 3: een laatste blok van nog eens 3 woningen met keuken en toilet waarmee dan voor alle leerkrachten voldoende woon ruimte is en het voortbestaan van de school verzekerd is.
 
Ik wil jullie hier bij nogmaals bedanken voor al het werk dat jullie gedaan hebben en voor de gastvrijheid die ik van de van jullie mocht ontvangen.

Het was fijn om met jullie samen te mogen werken.

Ik wens ieder van jullie al het goeds toe en veel succes met jullie gemeente werk.

Met vriendelijke groet,
Ferry de Lange
terug
 
 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 22-01-2021 om 11.00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.