Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Begroting 2017 Diaconie PG Leidschendam Begroting 2017 Diaconie PG Leidschendam
Onderstaand korte toelichting aangaande belangrijkste financiële voornemens  in 2017.
De Diaconie verwacht dat er veel aandacht, middelen  en energie naar vluchtelingen opvang zal gaan in /of nabij onze omgeving of elders
Voorlopige goedkeuring van de AK  is verkregen. Met deze publicatie wordt u in de gelegenheid gesteld uw mening en vragen te stellen over de begroting te geven naar aanleiding van onderstaande en de volledige weergave op de website van de PGL.
Het college weet zich gedragen door de vele trouwe gevers van giften, soms voor een specifiek doel maar vaak ook ter vrije besteding. Via deze weg willen we dan ook iedereen, die het college en onze doelen in welke voor dan ook een warm hart toedragen, danken voor hun  bijdrage in 2016.
Voor vragen of opmerkingen over de begroting 2017, graag contact opnemen met Penningmeesterdiaconie@pgleidschendam.nl en diaconie@pgleidschendam.nl (secretaris)
Reageren is mogelijk tot eind November 2016

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.