Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

di 14 oktober 2014

Bijeenkomst uitvaartwensenlijst

Locatie: 
 De Leidraad
Tijdstip: 
 15.00 uur

In de kerk gaan we moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Daarom houden we sinds een paar jaar bijeenkomsten rondom het thema kerkelijke uitvaart. Op alle vragen die u of jij niet eerder durfde te stellen, komt een antwoord.
Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en iedereen krijgt een handig wensenformulier mee naar huis. Een document van praktisch nut voor nabestaanden en tegelijkertijd ook een papier dat troost kan geven. 'Deze teksten waren dus belangrijk voor mijn moeder', 'dit lied zing ik voortaan met mijn vader in mijn gedachten'.

Mensen (jong en oud) uit alle wijken zijn welkom op alle locaties. Het wensenformulier is ook op te vragen via het Pastoraal Centrum en is te downloaden via onze website (zie: prikbord).

Data: donderdag 9 oktober om 10.00 uur in de Kruisheuvelkerk met ds. Fulco de Vries Bouwstra;
dinsdag 14 oktober om 15.00 uur in De Leidraad met ds. Theo Haitjema; woensdag 29 oktober om 15.00 uur in De Binnenhof met ds. Willemijn van Dijk.

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.