Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
De werkgroep Colesberg De werkgroep Colesberg

Bij de start van de werkgroep in 1990 werd gedacht dat een periode van vijf jaar ondersteuning voldoende zou zijn. Helaas blijken de ontwikkelingen in Zuid Afrika in het algemeen langzamer te gaan dan gedacht, terwijl de economische situatie in het Karoogebied alleen maar is verslechterd. De kerken komen financieel steeds moeilijker te zitten en door het vertrek van de beter opgeleiden ontstaat verder verlies van draagkracht en groot gebrek aan kader.
Door de acties van de werkgroep kon in 2005 € 3.157.- en in 2006 € 3.475.- worden overgemaakt.
De besteding van deze gelden wordt door de classis bepaald. Nu eens worden de bijdragen ingezet voor het kerkewerk, dan weer is het nodig de predikanten van Colesberg en Britstown te compenseren voor achterstallig salaris. Gesteld kan worden dat dank zij onze assistentie de predikantsplaatsen van Colesberg en Britstown gehandhaafd kunnen blijven en zij door onze bijdragen en gebed zeer bemoedigd worden.

Ook U kunt aan dit werk bijdragen door uw bijdrage te storten op bankrekening IBAN NL33RABO0365908002 ten name van de Werkgroep Colesberg van de Protestantse Gemeente te Leidschendam.

Nadere informatie:
Arie van der Giessen
tel. 070-3274227

Dinie Vegt-Ganzevoort 
tel. 070-3278762

terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.