Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Schoenendoosactie 2020 == Let op! Wijziging == Schoenendoosactie 2020 == Let op! Wijziging ==
Namens de Diakonie graag uw aandacht voor het volgende. Doe jij/u ook weer mee met de Schoenendoosactie?
Ondanks dat we in corona-tijd leven doen De Leidraad, Dorpskerk en Kruisheuvelkerk dit jaar toch weer mee aan de Schoenendoosactie. Ook de kinderen in een ander land hebben recht op iets leuks. Zeker in deze zware tijden.

We gaan ervan uit dat u allen nog weet hoe het werkt. Hier toch even een korte uitleg: Het is de bedoeling een schoenendoos te versieren en te vullen met (school)spulletjes. Let op geen snoep of geld in de doos! U mag gewoon een eigen, leuk versierde, schoenendoos gebruiken; let dan wel op het maximale formaat dat in de folder staat. Er wordt voor iedere schoenendoos 5 euro gevraagd als bijdrage in de transportkosten. U kunt nu alvast aan de slag!

Om het aantal bezoekers/bezoekjes aan de kerken te beperken kunt u de folder over deze actie alleen ophalen bij Nathalie Ros thuis. Of stuur haar een berichtje en dan kan de folder bij u in de bus bezorgd worden. Laat het even weten via 06- 28194956 of nathalieros@gmail.com.  De schoenendozen kunnen uiterlijk vrijdag 20 november ingeleverd worden bij Nathalie thuis, dus niet in de kerk. 

Succes met het vullen van de dozen en de enveloppen! Lees goed de folder door en we hopen op een goede opbrengst. Als u vragen heeft over de actie, dan kunt u bellen met 06-28194956 of bekijk de folder online. 

Mocht u het een probleem vinden om een doos te maken omdat u op dit moment liever niet in de winkels komt? Dan kunt u deze actie ook financieel ondersteunen met een donatie. U kunt een bedrag overmaken op NL83 INGB 0000 3342 43 t.n.v. Stichting Global Aid Network Holland o.v.v. ‘Gift schoenendoosactie’. 


 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Dorpskerk
datum en tijdstip 02-12-2020 om 19:30 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 09-12-2020 om 19:30 uur
meer details

De Leidraad
datum en tijdstip 16-12-2020 om 19:30 uur
meer details

 
Nieuwe aktie: kerstpakketten
Dit jaar kunt u een prachtig handgemaakt kerstpakket kopen. Leuk als cadeau voor een ander, of voor uzelf.
De opbrengst zal worden gebruikt voor de herinrichting van de Dorpskerk.

 
 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Enquête Protestantse wijkgemeente in Leidschenveen
Wij willen graag van u horen hoe u over de kerk in onze wijk Leidschenveen denkt.
Wat doen we goed, wat doen we niet goed en wat mist u.
Het kost u maar een paar minuutjes.
Start de enquête hier

 
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.