Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
De meubels zijn in gebruik genomen! De meubels zijn in gebruik genomen!
De afgelopen weken was het eindelijk zover: de meubels zijn bij de Brunapeg Primary School gearriveerd! Ze zijn vrijwel meteen in gebruik genomen, zoals op bijgevoegde foto’s is te zien. 
 

De foto’s zijn gemaakt en doorgestuurd door Walter, een jonge, lokale fotograaf. Tijdens onze laatste reis hebben we Walter persoonlijk ontmoet. 
 

Namens de kinderen, onderwijzers en ouders willen we jullie nog een keer ontzettend bedanken - zonder jullie inspanningen om het benodigde geld bijeen te krijgen, hadden we, samen met onze Zimbabwaanse contacten, dit project niet kunnen uitvoeren. 
 
Met vriendelijke groet,
 
Keimpe Paulus
Stichting OOG voor Brunapeg
 
 
Meubels voor Brunapeg Meubels voor Brunapeg
Alle meubels zijn inmiddels in de fabriek in Bulawayo vervaardigd en staan klaar voor transport naar de Brunapeg Primary School. Ze zullen waarschijnlijk deze week nog worden vervoerd naar Brunapeg. 
 
De school is in de maand september weliswaar gesloten maar we hebben contact gelegd met onze contactpersoon (lokale priester Fr. Innocent) die notabene direct naast de school woont: hij zal ze in ontvangst nemen en zoals het er nu naar uitziet kunnen de kinderen er in januari ook daadwerkelijk gebruik van gaan maken!

Met vriendelijke groet,
Keimpe Paulus
Stichting OOG voor Brunapeg

 
 
Aanbieden cheque 40dagentijd, OOG voor Brunapeg

Aanbieden cheque 40dagentijd, OOG voor Brunapeg
Tijdens onze jaarlijkse Pinksterdienst is de cheque van € 4.000,- aangeboden aan de voorzitter van de Stichting OOG voor Brunapeg door Margreet Meijer voorzitter ZWO.
Nog eens werd benadrukt hoe blij Jan Keimpe is met dit bedrag om tafeltjes+ stoeltjes voor drie klaslokalen en de tafels en stoel voor de leerkrachten aan te gaan schaffen.
De Stichting OOG voor Brunapeg is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de ondersteuning van vier scholen in Brunapeg. De respectvolle samenwerking met de lokale gemeenschap van Brunapeg staat daarbij voorop.
Het mooie is dat van elke ontvangen EURO, 96 Eurocent besteed word aan of gereserveerd word voor projecten. Jan Keimpe heeft na de dienst foldertjes uitgedeeld en anders kunt u ze meenemen in één van de drie kerken. Het was een mooie afronding van ons 40dagentijdproject en wanneer het resultaat klaar is zullen wij u daar natuurlijk verslag van doen
 
 
Collectes 40 dagentijd 2015

Collectes 40 dagentijd 2015
De commissie ZWO heeft voor de collectes in de 40 dagentijd dit jaar een stichting geselecteerd, die enkele scholen in Zimbabwe financieel ondersteunt. Het gaat om de Stichting Oog voor Brunapeg.
Lees hier alle info over het project, en lees ook het "informatiedocument
Meubilairproject Brunapeg Primary School"
.
De jongeren verkopen in de kerken lekkers tbv dit project: 
 
 

Inloggen


 
Helpdesk voor digitale vragen!

In deze bijzondere tijden, waarin we niet meer fysiek bij elkaar komen, worden we nog afhankelijker van telefoon, computer, tablet en programma's en apps als zoom.Vaak gaat het goed maar soms loop je vast. Daarom openen we deze helpdesk. Gewoon om u even op gang te helpen.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is gaan we een oplossing zoeken die rekening houdt met alle hygiëne regels van het RIVM en zullen we waar mogelijk mensen inschakelen die toch al bij u op bezoek komen.
Ook komen de oplossingen voor de meest voorkomende vragen op de website zodat u ook zelf een oplossing kunt vinden.

Bereikbaarheid en openingstijden

Telefoon 06-53 505 509
Mail helpdesk@pgleidschendam.nl
tot 11 mei 2020 dagelijks 09:00-20:00 uur
vanaf 11 mei 2020 maandag t/m vrijdag 18:00-20:00 uur
zaterdag 12:00-20:00 uur
zondag 13:00-20:00 uur

 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Enquête Protestantse wijkgemeente in Leidschenveen
Wij willen graag van u horen hoe u over de kerk in onze wijk Leidschenveen denkt.
Wat doen we goed, wat doen we niet goed en wat mist u.
Het kost u maar een paar minuutjes.
Start de enquête hier

 
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.