Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
BEROEP AANGENOMEN!

BEROEP AANGENOMEN!
De beroepen predikant, ds. Maarten Hameete, heeft ons laten weten dat hij het beroep naar de PG Leidschendam/Leidschenveen  ‘van harte aanneemt’. “Ik kijk uit naar het werken in de PG Leidschendam. De zoektocht naar verdere samenwerking gaat verder in de komende jaren en ik hoop daar een positieve bijdrage aan te leveren. Ik hoop dat we met elkaar God zullen mogen ontmoeten, ons geloof wegen zal vinden in deze tijd en dat we elkaar mogen versterken in liefde en vertrouwen”.

Gestreefd wordt, dat ds. Hameete in de tweede week van juli aan onze gemeente zal worden verbonden. In de loop van augustus zullen hij en zijn vrouw Annet dan verhuizen naar de pastorie aan de Emmalaan.
De Algemene Kerkenraad ziet uit naar de komst van de nieuwe predikant, waardoor het pastorale team in onze kerk weer op volle sterkte is. Een verheugend nieuws in deze moeilijke tijd.

 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Geen kerkelijke activiteiten in onze gebouwen
Vanwege het coronavirus zijn er tot 1 juni geen kerkelijke activiteiten in onze drie kerkgebouwen. Ook excursies worden uitgesteld. Daarom is de kerkagenda momenteel niet op de site te lezen.

 
 
Helpdesk voor digitale vragen!

In deze bijzondere tijden, waarin we niet meer fysiek bij elkaar komen, worden we nog afhankelijker van telefoon, computer, tablet en programma's en apps als zoom.Vaak gaat het goed maar soms loop je vast. Daarom openen we deze helpdesk. Gewoon om u even op gang te helpen.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is gaan we een oplossing zoeken die rekening houdt met alle hygiëne regels van het RIVM en zullen we waar mogelijk mensen inschakelen die toch al bij u op bezoek komen.
Ook komen de oplossingen voor de meest voorkomende vragen op de website zodat u ook zelf een oplossing kunt vinden.

Bereikbaarheid en openingstijden

Telefoon 06-53 505 509
Mail helpdesk@pgleidschendam.nl
tot 11 mei 2020 dagelijks 09:00-20:00 uur
vanaf 11 mei 2020 maandag t/m vrijdag 18:00-20:00 uur
zaterdag 12:00-20:00 uur
zondag 13:00-20:00 uur

 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Enquête Protestantse wijkgemeente in Leidschenveen
Wij willen graag van u horen hoe u over de kerk in onze wijk Leidschenveen denkt.
Wat doen we goed, wat doen we niet goed en wat mist u.
Het kost u maar een paar minuutjes.
Start de enquête hier

 
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.