Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

zo 13 december 2020

Emmaüswandeling

Locatie: 
 Startpunt Kruisheuvelkerk
Tijdstip: 
 15.00 uur

Onze eerste emmaüswandeling in oktober smaakte naar meer. In de buitenlucht op een veilige manier elkaar ontmoeten en (beter of anders) leren kennen. Daarom gaan we opnieuw wandelen: op zondag 13 december om 15.00 uur. We verzamelen dit keer bij de Kruisheuvelkerk. Een bekende wandeling uit de Bijbel is de wandeling van de twee mannen op weg naar Emmaüs. Zij ontdekken dat in hun gezamenlijke wandeling Jezus aansluit. Dat is de gedachte achter de emmaüswandeling. Opgeven mag, maar je mag ook gewoon op zondagmiddag komen. Welkom!

terug
 


 
 

Inloggen


 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.