Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

za 5 november 2016

Fancy Fair in de Leidraad

Locatie: 
 De Leidraad
Tijdstip: 
 10:00  - 15:00

Op zaterdag 5 november van  10-15 uur organiseren we weer een Fancy Fair in de Leidraad.
Zoals gebruikelijk wordt het weer een gezellige ontmoetingsdag met diverse kraampjes en activiteiten. Er zal weer een kraampje zijn met (broodjes) vis, er worden pannenkoeken en wafels gebakken en natuurlijk is er koffie met iets lekkers erbij!
Ook de traditionele boekenmarkt, de hobbytafel en de speelgoedhoek zijn weer aanwezig. We zijn verder nog druk bezig om een aantal dingen te regelen, het programma staat nog niet helemaal vast.
Ook dit jaar is er een loterij, waar leuke prijzen te winnen zijn. Denk aan cadeaubonnen voor restaurants, een bloemenbon, een tas met boodschappen en dergelijke.
Op donderdag 3 november is er van 19-21 uur gelegenheid om spullen af te leveren in de Leidraad. Heeft u nog speelgoed, spelletjes, puzzels of boeken over? Dan willen we die graag in ontvangst nemen.
Tenslotte: we kunnen nog vrijwilligers gebruiken. Wilt u loten verkopen, helpen bij het opbouwen of bij het afbreken, of kunt u op zaterdag 5 november een (paar) uurtje(s) meehelpen? Alle hulp is welkom! U kunt zich opgeven bij Anja den Heyer, via de e-mail: anja@den-heyer.nl of telefonisch op 070-3549422.

Wij rekenen op u!

René Bron en Anja den Heyer

 

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.