Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

do 20 februari 2014

Gespreksgroep Wie is Jezus voor jou

Locatie: 
 Kruisheuvelkerk
Tijdstip: 
 20.00 uur

Deze vraag is misschien wel een betere ingang om het laatste boek van ds. Klaas Hendrikse te bespreken, dan de ietwat uitdagende titel ervan: ‘God bestaat niet en Jezus is zijn zoon’. Dat klinkt meer als een stelling, een dogma haast, en daar houden we in de kerk-van-nu niet meer zo van. Met elkaar bevragen en dan luisteren naar elkaar, kom je veel verder.
Zo ook zullen we ds. Hendrikse bevragen, naar hem luisteren door zijn boek aandachtig en welwillend te lezen, en ons dan afvragen of dat een andere kijk geeft op de betekenis van Jezus voor jouw geloof. En dat kan heel goed een andere betekenis zijn dan die van je buurman en buurvrouw.
Deze gespreksgroep is niet bedoeld voor mensen die hun mening al klaar hebben in een vast en zeker geloof; wel voor mensen met een open houding.

Meer informatie: ds.haitjema@pgleidschendam.nl

terug
 


 
 

Inloggen


 

Online kerkdienst, alleen digitale uitzending
datum en tijdstip 17-01-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.