Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

wo 21 januari 2015

Gezamenlijke Gemeente Groeigroep

Locatie: 
 De Leidraad
Tijdstip: 
 19:30  - 22:30

Woensdagavond 21 januari is er een gezamenlijke Gemeentegroeigroep. Hier is iedereen die wel of niet naar een van de "normale" gemeentegroeigroepen komt, van harte welkom. We gaan een film bekijken: Letters to God. Dit is een hartverwarmend verhaal over inspiratie en hoop. Letters to God is het verhaal over wat er gebeurd als het geloof van een kind het pad kruist met mensen op zoek naar de zin van het leven. Het resultaat raakt de levens van iedereen in hun omgeving. Tyler Doherty is een bijzondere acht jarige jongen. Omgeven door een liefdevolle familie en gemeenschap, gewapend met een moedig geloof, gaat hij de strijd aan tegen kanker met moed en genade. Voor Tyler is God een vriend, een leraar en een ultieme correspondentie Vriend. Tylers gebeden zijn in de vorm van brieven, die hij dagelijks schrijft en op de bus doet.
De brieven vinden hun weg naar Brady Daniels, een gekwelde postbode die op de kruising van zijn leven staat. In eerste instantie is hij onzeker en verward over wat hij moet doen met de brieven. Maar langzamerhand begint hij een vriendschap te ontwikkelen met de Doherty familie, niet alleen met Tyler, maar ook met zijn sterke, zachtmoedige moeder, zijn grootmoeder en jonger broertje Ben. Elk van hen probeert sterk te staan ongeacht de twijfels die komen met het feit dat hun leven een chaotische draai heeft gekregen. Geraakt door Tylers moed, realiseert Brady zich wat hij met de brieven moet doen. Een verrassend besluit dat zijn hart veranderd en zijn nieuwe vrienden en omgeving bemoedigd, als een geïnspireerde handeling die het gevolg is van een onwankelbaar geloof van een jongen, ondanks alle tegenslag. 
Gebaseerd op een waar verhaal is Letters to God een warm, ontroerend en vaak grappig verhaal over het samenbindend effect dat een kinderlijk geloof kan hebben op zijn familie, vrienden en omgeving.
 

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 01-10-2020 om 12:00 uur
meer details

Koffietijd
datum en tijdstip 02-10-2020 om 10:00
meer details

De Leidraad (Let op: aanmelden is verplicht)
datum en tijdstip 04-10-2020 om 09:30 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Enquête Protestantse wijkgemeente in Leidschenveen
Wij willen graag van u horen hoe u over de kerk in onze wijk Leidschenveen denkt.
Wat doen we goed, wat doen we niet goed en wat mist u.
Het kost u maar een paar minuutjes.
Start de enquête hier

 
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.