Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

wo 13 januari 2016

Gezamenlijke gemeenteavond over ‘Onze toekomst’

Locatie: 
 Dorpskerk
Tijdstip: 
 20:00  - 22:00

De Algemene Kerkenraad organiseert deze gemeenteavond.
Iedereen wordt hartelijk en nadrukkelijk uitgenodigd om aanwezig te zijn, omdat het over ‘Onze toekomst’ gaat, en dus ook over de kerk die wij doorgeven aan wie na ons komen.
Een toekomst om van te dromen. Zoals eerst de predikanten deden, en toen ook de kerkenraden, en al gauw gingen we samen dromen, in het vertrouwen dat al die dromen bij elkaar een inspirerend visioen zouden vormen om de toekomst mee tegemoet te kunnen gaan.
Hoe die droom er uiteindelijk uit zal zien weten we nog niet, want daar bent u, als gemeenteleden, onmisbaar bij. Op de komende gemeenteavond hopen we natuurlijk om te beginnen dat we elkaar, als gemeenteleden vanuit de drie wijken bijeen, weer wat beter leren kennen om zo ons saamhorigheidsgevoel te versterken.
Wij willen u graag bijpraten over hoe wij als kerkenraadsleden de afgelopen tijd met onze toekomst bezig zijn geweest en met foto’s laten zien hoe leuk en inspirerend dat was. Maar voordat we tot concrete stappen zullen komen, willen we graag weten hoe u daarover denkt en droomt. Al deze gedachten en dromen bij elkaar vormen dan als het ware de bouwstenen waarmee we een vernieuwde kerk kunnen bouwen die aantrekkelijk is voor ons, onze kinderen en onze buren.

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.