Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Jaarrekening 2015 Diaconie PG Leidschendam Jaarrekening 2015 Diaconie PG Leidschendam
Onderstaand korte toelichting aangaande belangrijkste financiële gebeurtenissen in 2015.

Het boekjaar 2015 afgesloten met een onttrekking aan het vermogen van € 1.501. Dit was meer als verwacht voornamelijk veroorzaakt doordat Diaconie meer lasten (voornamelijk lasten kerkdiensten heeft gehad), daarnaast meer kosten genomen voor ondersteuning personen.
In 2015 is ook diverse malen een substantieel beroep gedaan op ondersteuning personen dit heeft ons ook doen besluiten een deel van het hiervoor bestemde fonds te laten vrijvallen € 2.000,00.
Voorlopige goedkeuring van de AK is verkregen. Nu volgt nog goedkeuring van de kascontrolecommissie en wordt u in de gelegenheid gesteld uw meningen vragen te stellen over de jaarrekening te geven naar aanleiding van deze publicatie in het kerkblad en volledige weergave kunt u terugvinden op de website van de PGL.
Het college weet zich gedragen door de vele trouwe gevers van giften, vaak voor een specifiek doel maar vaak ook ter vrije besteding. Via deze weg willen we dan ook iedereen, die het college en onze doelen in welke vorm dan ook een warm hart toedragen, danken voor deze bijdrage in 2015.
Voor vragen of opmerkingen of meer informatie over deze jaarrekening 2015 of het werk van de Diaconie, graag contact opnemen met Penningmeesterdiaconie@pgleidschendam.nl en diaconie@pgleidschendam.nl (secretaris)
Reageren is mogelijk tot eind november 2016

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk, online kerkdienst
datum en tijdstip 24-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.