Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

wo 22 november 2017

Juridisch spreekuur Dorpskerk

Locatie: 
 Dorpskerk
Tijdstip: 
 13:30  - 15:00

Het gratis juridisch spreekuur in de Dorpskerk duurt van 13.30 tot 15.00 uur. Het betreft zogenaamde eerstelijnshulp. Dat betekent dat een probleem wordt besproken, waarna zo mogelijk direct advies zal worden gegeven. Indien nodig zal ik doorverwijzen naar gespecialiseerde rechtskundige of andere hulp.
Het spreekuur wordt gehouden op de woensdagen, elke veertien dagen. Op algemeen erkende feestdagen en tijdens mijn vakantie is er geen spreekuur. Indien er op andere woensdagen toch geen spreekuur zal worden gehouden, wordt dit ruim van te voren aangekondigd, o.a. op de entreedeur van De Binnenhof.
Over de volgende zaken kan ik adviseren: bestuursrecht, civielrecht met contractenrecht, familierecht, bouwrecht, (gemeentelijke) belastingen, burenrecht, erfrecht, algemene geldzaken etc.
Indien u gebruik wilt maken van het spreekuur belt u dan: 06 4136 1025.
Als regel is de eerste beller het eerste aan de beurt. Per cliënt is ca. 20 minuten beschikbaar. Tijdens het spreekuur kunnen dan circa vijf personen worden geadviseerd. Zijn er meer aanmeldingen, dan zijn die personen als eersten aan de beurt veertien dagen later.
Bert van Viegen

terug
 


 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 22-01-2021 om 11.00 uur
meer details

Kruisheuvelkerk, online kerkdienst
datum en tijdstip 24-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.