Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

za 8 december 2018

Kerstmarkt

Locatie: 
 Dorpskerk
Tijdstip: 
 10:00  - 16:00

In de Dorpskerk, Damhouderstraat 2a Leidschendam, is zaterdag 8 december van 10 tot 16 uur de jaarlijkse kerstmarkt. Op het kerkplein zal muziek, lichtjes en warmte zijn om u in de stemming te brengen. Afhankelijk van het weer zal er een kraam met kerstartikelen buiten of binnen staan.

De creagroep verkoopt allerlei mooie handgemaakte of -bewerkte artikelen, die natuurlijk met name in het teken staan van het kerstfeest. Zoals kerstkaarten, gastendoekjes, notitieblokjes, kerstboomversieringen, houten kerstversieringen, kaarsen, kandelaars, sieraden enz.
Ook de boekenmarkt is in De Binnenhof.
De hele dag is er gelegenheid om wat lekkers te eten en/of te drinken. Vanzelfsprekend koffie/thee, chocolademelk/glühwein met Apfelstrudel of taart erbij. Een kop lekkere erwtensoep is ook mogelijk.
Dit jaar willen we zowel volwassenen als kinderen de gelegenheid bieden om iets te knutselen. We zullen er voor zorgdragen dat er materiaal en begeleiding klaar staat om u/je met iets moois naar huis te laten gaan.
Vanzelfsprekend is de kerk open voor een moment van stilte, om naar muziek te luisteren, een kaarsje aan te steken.
De opbrengst van de verkoop van de creagroep, de boeken, de knutsels en de consumpties komt volledig ten goede van het restauratiefonds van de Dorpskerk.
Iedereen is van harte welkom!


 

terug
 


 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 22-01-2021 om 11.00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.