Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

zo 11 juni 2017

Kick off tienermusical Lost & Found

Locatie: 
 Dorpskerk
Tijdstip: 
 12.00 uur  - 14.00 uur

Een bijbels verhaal, geschreven, gespeeld en gezongen voor en door jou! Heb je eerder ook genoten van de musicals Ester, Mozes en Jozef? En je stiekem wel eens afgevraagd hoe zo’n verhaal zou klinken met jouw favoriete muziek? En kijk je elk jaar naar ‘The Passion’ op TV? En zou je best wel aan zo’n soort project mee willen doen? Dan is Lost & Found.

Het Bijbelverhaal Lost & Found gaat over een zoon die zichzelf en de wereld leert kennen door eerst alles wat hij heeft en hem lief is kwijt te raken. Dit verhaal gaan we schrijven, zingen en spelen met jongeren, op de manier zoals in ‘The Passion’ het lijdensverhaal van Jezus uitgebeeld wordt.

Nieuwsgierig geworden, en misschien wel zin om mee te doen? Kom dan op zondag 11 juni rond 12 uur (na de kerkdienst) naar de Kick-off meeting (met lunch!) in de Dorpskerk. Daar hoor je alle details, en kan je je inschrijven voor deelname. De uitvoering is op zondag 12 november. Hopelijk tot 11 juni! 

terug
 


 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 22-01-2021 om 11.00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.