Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Kick-off / planning

Kick-off / planning
Op zondag 6 september, wanneer voor velen de vakantie er al weer opzit, zal de Kick-off van de musical Jozef plaatsvinden in de Kruisheuvelkerk. De aanvang is om 12.00 uur, na de dienst. Iets om naar uit te kijken!
Onder het genot van een hapje en een drankje zal je dan bijgepraat worden over het script, over de planning en zullen alle leden van de verschillende werkgroepen nader met elkaar kennis kunnen maken.  Het zou leuk zijn als iedereen, die aan de musical deelneemt dan ook die zondag aanwezig kan zijn! 

Op vrijdag 11 september is de volgende mijlpaal. Op die datum start de eerste oefening van het koor en van het toneel. Weer iets om naar uit te kijken. Ook dan zou het mooi zijn als alle koorleden en alle toneelspelers aanwezig kunnen zijn!  Noteer daarom deze datum met hoofdletters in je agenda. We starten om 20.00 uur in de Kruisheuvelkerk.

In principe zal daarna wekelijks op de vrijdagavond geoefend worden. Natuurlijk onmogelijk om te vragen of je iedere vrijdagavond aanwezig kunt zijn, maar probeer het aantal absenties zo veel mogelijk tot een minimum te beperken! 

Daarnaast zal er ook op regelmatige basis op zaterdag geoefend worden. We starten dan om 10.00 uur en gaan door tot 16.00 uur. De ervaring heeft geleerd dat dit altijd erg nuttige, maar zeker ook gezellige bijeenkomsten zijn, waar goed voor de inwendige mens wordt gezorgd. Noteer de data aub nu al in je agenda! 

Het schema ziet er als volgt uit:
Zaterdag 14 november:          Alleen koor
Zaterdag 12 december:          Zowel koor als toneel
Zaterdag 23 januari     :           Alleen toneel
Zaterdag 13 februari    :          Alleen toneel
Zaterdag 5 maart         :          Zowel koor als toneel
Zaterdag 19 maart       :          Zowel koor als toneel
Zaterdag 2 april            :          zowel koor als toneel

Zowel op bovengenoemde data, als uiteraard ook tijdens de pre- generale als de generale repetitie ( zie hieronder) , worden ook de mensen, die decor, kleding, licht geluid en grime verzorgen, verwacht.

De pre- generale repetitie zal plaatsvinden op zaterdag 16 april. De generale repetitie op woensdagavond 20 april.  Het spreekt bijna voor zich dat iedereen echt op deze data aanwezig moet zijn!

De uitvoering van de musical vindt dan uiteindelijk plaats op 22,23 en 24 april

Hoewel het nog ver weg lijkt, gaat het allemaal heel snel. Wellicht dat je in de komende zomerperiode al eens tijd hebt om naar de muziek op de uitgereikte CD's te luisteren. En misschien dat je in de komende periode ook al familieleden, vrienden en kennissen op de hoogte kunt stellen dat jij zal schitteren in een prachtige musical. Vraag ze alvast om 22, 23 of 24 april in hun agenda te reserveren om van jouw bijdrage getuige te zijn. Niets is tenslotte leuker om te schitteren voor je familie, vrienden en kennissen in een uitverkochte kerk.

Tenslotte, wij hopen dat iedereen het komende half jaar veel plezier gaat beleven aan de voorbereidingen van deze musical en dat wij eind april als gemeente een musical neerzetten, waar iedereen trots op kan zijn. Laten we er daarom als 1 gemeente met z'n allen voor gaan!

 

terug
 
 
 

Inloggen


 

De Leidraad (Let op: aanmelden is verplicht)
datum en tijdstip 29-11-2020 om 09:30 uur
meer details

Dorpskerk (Let op: aanmelden is verplicht)
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10:00 uur
meer details

Kruisheuvelkerk (Let op: aanmelden is verplicht)
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10:00 uur
meer details

 
Nieuwe aktie: kerstpakketten
Dit jaar kunt u een prachtig handgemaakt kerstpakket kopen. Leuk als cadeau voor een ander, of voor uzelf.
De opbrengst zal worden gebruikt voor de herinrichting van de Dorpskerk.

 
 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Enquête Protestantse wijkgemeente in Leidschenveen
Wij willen graag van u horen hoe u over de kerk in onze wijk Leidschenveen denkt.
Wat doen we goed, wat doen we niet goed en wat mist u.
Het kost u maar een paar minuutjes.
Start de enquête hier

 
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.