Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Koffietijd

Koffietijd
Iedere vrijdagochtend van november tot de laatste week voor Pasen is er in de Kruisheuvelkerk “Koffietijd”. Tussen 10.00 uur en 11.30 uur staat de koffie klaar en is iedereen welkom voor een “bakkie” en een praatje. Het is altijd gezellig en de bezoekers geven aan dat ze zo’n koffiemoment in de kerk erg op prijs stellen. Afgelopen vrijdag was het extra druk want Krijn en Ebo hadden voor verse oliebollen gezorgd. Al om 7 uur werd het beslag gemaakt zodat het de tijd had om te reizen. Daarna bakte Krijn in korte tijd 50 heerlijke oliebollen die prima smaakten en gretig aftrek vonden. Het begin van een nieuwe traditie???? “
Koffietijd” gaat nog door tot en met vrijdag 3 april. Half mei start dan weer het terras op woensdagochtend.

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Online kerkdienst, alleen digitale uitzending
datum en tijdstip 17-01-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.