Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

di 13 mei 2014

Lunch time

Locatie: 
 Kruisheuvelkerk
Tijdstip: 
 12.15 uur
Prijs: 
 vrijwillige bijdrage

Op dinsdag 13 mei start het koffieterras weer bij de Kruisheuvelkerk. Als opening van het zomerseizoen 2014 willen we er een feestelijke dag van maken, dus gaan we aansluitend aan de koffie lekker lunchen. Het is gratis, echter een vrijwillige bijdrage is gewenst. Het lunchteam is er helemaal klaar voor en hoopt u zo nu en dan weer lekker te verwennen. We gaan er een maandelijks festijn van maken, zodat u nog meer de gelegenheid krijgt om bij te praten en elkaar beter te leren kennen.

Sommige mensen denken dat als je niet komt koffiedrinken op het terras dat je dan niet kan lunchen. Dit is een misverstand. U kunt komen koffiedrinken, u kunt ook komen voor de lunch. Maar u kunt ook van beide activiteiten gebruik maken. Echter voor de lunch moet u zich aanmelden. Dit kunt u doen door middel van de strookjes die u in de kerk aantreft. Even invullen en in de daarvoor bestemde doos deponeren.
U kunt zich ook telefonisch aanmelden: Sophia Brokke (070) 398 91 17.
Iedereen is welkom en wij hopen velen van u te ontmoeten.

terug
 


 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 22-01-2021 om 11.00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.