Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Musical JOZEF: een goed begin...!

Musical JOZEF: een goed begin...!

Inmiddels zijn alle aanmeldingen voor de musical JOZEF geteld: maar liefst 108 enthousiaste deelnemers hebben zich opgeven: FANTASTISCH.  Als stuurgroep en ‘creative team’ zijn we al aan de slag gegaan met de logistiek, de planning en het script.  In het verhaal komen vele, interessante personages voor, en ook de liederen spreken tot de verbeelding. Het zal opnieuw een uitdaging zijn om van dit project iets moois te maken, maar met zoveel –bekende, maar ook veel nieuwe-deelnemers moet dat zeker lukken.
Binnenkort ontvangt iedereen die zich opgegeven heeft nadere informatie via het opgegeven mailadres. 

NB: Mocht u/ jij  de sluiting van de inschrijving onverhoopt gemist hebben, en toch erg graag mee willen doen, neem dan z.s.m. contact op met één van de volgende stuurgroepleden: Vigilia van Akkeren, Pauline Aarten of Jeska de Vries-Bouwstra

 
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.