Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Musical JOZEF: een goed begin...!

Musical JOZEF: een goed begin...!

Inmiddels zijn alle aanmeldingen voor de musical JOZEF geteld: maar liefst 108 enthousiaste deelnemers hebben zich opgeven: FANTASTISCH.  Als stuurgroep en ‘creative team’ zijn we al aan de slag gegaan met de logistiek, de planning en het script.  In het verhaal komen vele, interessante personages voor, en ook de liederen spreken tot de verbeelding. Het zal opnieuw een uitdaging zijn om van dit project iets moois te maken, maar met zoveel –bekende, maar ook veel nieuwe-deelnemers moet dat zeker lukken.
Binnenkort ontvangt iedereen die zich opgegeven heeft nadere informatie via het opgegeven mailadres. 

NB: Mocht u/ jij  de sluiting van de inschrijving onverhoopt gemist hebben, en toch erg graag mee willen doen, neem dan z.s.m. contact op met één van de volgende stuurgroepleden: Vigilia van Akkeren, Pauline Aarten of Jeska de Vries-Bouwstra

 
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Geen kerkelijke activiteiten in onze gebouwen
Vanwege het coronavirus zijn er tot 1 juni geen kerkelijke activiteiten in onze drie kerkgebouwen. Ook excursies worden uitgesteld. Daarom is de kerkagenda momenteel niet op de site te lezen.

Als teken van verbondenheid zullen kerken in Leidschendam-Voorburg iedere dag om 12.00 uur de klokken laten luiden. Ook roept de Raad van Kerken op om voor elkaar te bidden om deze tijd.
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Kerkkamp 2020

Van vrijdagavond 15 mei tot en met zondag 17 mei 2020 wordt het Kerkkamp weer gehouden, een kamp-weekend voor kinderen vanaf groep 3 t/m groep 8 van de basisschool.

In de bijlage alle info én een opgaveformulier.

 
 
Enquête Protestantse wijkgemeente in Leidschenveen
Wij willen graag van u horen hoe u over de kerk in onze wijk Leidschenveen denkt.
Wat doen we goed, wat doen we niet goed en wat mist u.
Het kost u maar een paar minuutjes.
Start de enquête hier

 
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.