Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Musical Medley Musical Medley

Als PGL hebben we in de afgelopen 9 jaar maar liefst vier musicals met elkaar opgevoerd: Ester, Mozes, Jozef en Maria. Tijd om middels een heuse voorstelling mooie herinneringen met elkaar op te halen.
Daarom willen we een musical medley organiseren. De musical medley wordt een geheel nieuwe voorstelling waarin we de mooiste nummers uit de eerdere musicals zullen opvoeren.
En om dat te doen hebben we uw en jouw hulp nodig!
Ten eerste willen we iedereen van harte uitnodigen om te stemmen. Iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen op één of meerdere liederen. De liederen met de meeste stemmen zullen we verwerken in de musical medley. De stemformulieren liggen vanaf 8 maart in alle kerkgebouwen en is ook hier te downloaden.

Geef uw/jouw voorkeur uiterlijk 5 april 2020 door, via email, via de stemdozen in de kerken of via Ebo/Jeska/Pauline/Susanne/Vigilia.

Weet je niet meer hoe de liederen gaan?
Beluister deze dan hier.

Behalve uw/jouw stem hebben we natuurlijk ook zangeressen, zangers en helpende handen nodig. Iedereen is welkom, ook al heb je nog niet eerder meegedaan!
Als het u/ jou leuk lijkt om mee te doen, kan u/jij dit aangeven op het stemformulier.

Tot slot een ‘save the date’ voor iedereen: de uitvoering vindt plaats op zondag 29 november 2020. De koorrepetities vinden plaats op de vrijdagavonden in oktober en november 2020; er is één oefenzaterdag: 21 november 2020.

Wij hebben er zin; met het stemmen begint de voorpret!
Ebo, Jeska, Susanne, Pauline en Vigilia

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk, online kerkdienst
datum en tijdstip 24-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.