Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Nader bericht over de Lutherreis

Nader bericht over de Lutherreis
Zoals al eerder aangekondigd gaat vanwege de Coronacrisis de informatieavond op 25 maart over de Lutherreis niet door. Ook is er op 17 april helaas geen Zinnig Café.

We hebben op dit moment  te maken met ingrijpende maatregelen tegen het coronavirus  en grote zorgen over de gezondheid van ons allemaal. Daarom zijn we gestopt met de voorbereiding van de reis in oktober. Het is nu veel te onzeker of we dan zouden kunnen reizen.  Daarom hebben wij tot onze spijt moeten besluiten dat de geplande Luther reis in oktober 2020 niet door zal gaan

We zullen de komende maanden de ontwikkelingen afwachten. Als aan het eind van dit jaar het gewone leven weer op gang kan komen, hopen we  nieuwe plannen te kunnen maken. Daarover zullen we u via het Kerkblad en de website van de PGL op de hoogte houden. We hebben er heel voorzichtig al over gedacht of het mogelijk zou zijn om eind mei – begin juni 2021 een Lutherreis te organiseren.
 
Als de dienst op 24 mei in de Leidraad door kan gaan zal de kerkdienst in het teken van Luther staan. Marianne Pompert gaat dan voor in die dienst.

Eta Woudenberg, Marianne Pompert, André Vaders, Karin Buis en Diny de Jong. lutherreis@pgleidschendam.nl

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.