Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Nanaba bedankt Leidschendam

Nanaba bedankt Leidschendam
Het is al weer een tijd geleden dat we actie voerden in de 40dagentijd voor de terreinmuur om de kliniek in Nanaba in Gambia. Paula heeft ons op 28 juli een eerste update met foto’s gestuurd. Op dinsdag 15 juli zijn ze gestart met het storten van de fundering. De belofte van de dorpsbevolking om het graafwerk van de funderingssleuf zonder betaling te doen is volledig nagekomen.
Snel daarna is met het metselen van de muur aan de voorzijde begonnen, waarin een opening voor een poort en loop deur vrij zijn gehouden. De gehele muur aan de voorzijde en de helft van één zijmuur waren voor het Suikerfeest gereed en op de volledige hoogte. Vanwege het Suikerfeest was iedereen 3 dagen vrij, maar daarna is er weer verder gewerkt. Inmiddels is de gehele muur behalve de poort en loop deur gereed.
Op de foto’s is de bouw van de muur, rondom het ziekenhuis, duidelijk te volgen. Ook zijn er twee foto’s van draagbalken, die in slechte staat zijn. Die zullen van het bedrag dat nog over is, vernieuwd worden.

De mensen in Nanaba bedanken voor de bijdrage aan dit project. De overdracht aan de arts, bouwploeg, en de notabelen van het dorp poseren bij een bord: “NANABA thanks PGL”.

Wat een prachtig resultaat!

Namens de commissie ZWO,
Dory de Niet

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 22-01-2021 om 11.00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.