Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

di 18 maart 2014

Oecumenische Vastensoep

Locatie: 
 Kruisheuvelkerk
Tijdstip: 
 18:15 uur

De werkgroep van de protestante gemeente en onze parochie verheugt zich weer op de zes bijeenkomsten. Wij verheugen ons op de sfeer, de lekkere soep en om al die oude bekenden weer te ontmoeten. Maar dat is natuurlijk niet de hoofdzaak. Nee, wij komen bijeen om ons te bezinnen in deze veertigdagentijd. Maar ook om het doel van de bisschoppelijke vastenactie en het doel van de protestante gemeente te steunen. Wat zijn die doelen? De bisschoppelijke vastenactie zamelt geld in voor de bewoners van Diomplor in Sierra Leone, West Afrika. De zusters van Cluny steunen de mensen in hun strijd om weer een bestaan op te bouwen na de burgeroorlogen. De protestante gemeente zet zich in voor hun project in het dorp Nanaba in Gambia, West Afrika. Het terrein van het plaatselijke ziekenhuis is niet ommuurd. Hierdoor kan het vee vrij in- en uitlopen. Er wordt dus geld ingezameld om met de plaatselijke bevolking een muur rond het terrein te bouwen. U en wij kunnen nu bijna letterlijk een steentje bijdragen door deel te nemen aan de soepmaaltijd.
Zoals altijd ligt er achter in de diverse kerken een intekenlijst. Meldt u zich alstublieft aan. Via de lijst of via een e-mail. Zo weten wij hoeveel soep er bereid moet worden. En wilt u helpen soep koken? Vult u dan uw naam in op de intekenlijst voor de soepkokers. Dat zou fijn zijn, want er zijn nog niet genoeg kooksters/kokers. U kunt u ook aanmelden via een e-mail: vastensoep@pgleidschendam.nl. Of per telefoon: 070 327 20 18.

Brengt u alstublieft een soepkom, een lepel en uw portemonnee mee?
 

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 01-10-2020 om 12:00 uur
meer details

Koffietijd
datum en tijdstip 02-10-2020 om 10:00
meer details

De Leidraad (Let op: aanmelden is verplicht)
datum en tijdstip 04-10-2020 om 09:30 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Enquête Protestantse wijkgemeente in Leidschenveen
Wij willen graag van u horen hoe u over de kerk in onze wijk Leidschenveen denkt.
Wat doen we goed, wat doen we niet goed en wat mist u.
Het kost u maar een paar minuutjes.
Start de enquête hier

 
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.