Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Overlijdens bericht Overlijdens bericht

Het is onze droeve plicht u in kennis te stellen van het overlijden van Dokter David Abdulai op zondag 2 oktober jl. in de leeftijd van 65 jaar.
Begin deze zomer werd hij ernstig ziek en behandelingen bleken niet aan te slaan en genezing was helaas niet mogelijk. U zult zich hem herinneren als de stuwende kracht achter de Stichting Basic Care Ghana. 

De afgelopen 40dagentijd hebben wij als PGleidschendam actie gevoerd voor zijn maaltijdproject voor de allerarmsten en psychisch zieken, sparen voor een nieuwe auto. Zijn uitdrukkelijke wens is dan ook dat nu na zijn dood dit werk voortgezet mag worden. Het bestuur is aangeslagen door zijn overlijden en zullen zijn lach, inspiratie en liefde missen. In Ghana zeggen ze in dit soort situaties: May he rest in perfect peace.

Laten wij bidden voor zijn nabestaanden en dankbaar zijn voor wat hij voor zovelen betekend heeft en hopen dat zijn levenswerk door andere voortgezet mag worden.

De ZWO-commissie

terug
 
 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.