Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

di 20 september 2016

Paulus en zijn voetsporen in Griekenland

Locatie: 
 Kruisheuvelkerk
Tijdstip: 
 20:00

Heeft u de foto’s gezien? De verhalen gehoord? Of misschien zelfs de reis mee gemaakt?  De eerste Paulusreis naar Turkije was een groot succes. Dat vraagt om een vervolg! Want weet u dat het Paulus was die het evangelie in Europa heeft gebracht? De eerste voet die hij in Europa zette was waarschijnlijk in Griekenland, Filippi.
Daarom is het idee ontstaan om een tweede Paulusreis te organiseren. We gaan weer in de voetsporen van Paulus. Om te zien waar de eerste Europese christelijke gemeentes waren, gemeentes waar Paulus zijn brieven aan schreef en om ons zo te laten inspireren en meer te weten te komen over die bijzondere apostel.

Komende 20 september is er een informatieavond in de Kruisheuvelkerk. Daar zal Eta Woudenberg vertellen over de ‘proefreis’ die zij gemaakt heeft en Piet van Midden zal namens de reisorganisatie Drietour ons van informatie voorzien, over Paulus en over de reis. Een reis die we als groep uit de gemeente met elkaar zullen maken.

Heeft u belangstelling voor deze reis? Kom dan naar de informatieavond.
Bent u niet in de gelegenheid om te komen naar de informatieavond, maar wilt u wel graag informatie ontvangen? Mailt u dan naar ds.vandijk@pgleidschendam.nl .
We hopen veel geïnteresseerden te ontmoeten op 20 september, 20:00 uur in de Kruisheuvelkerk! 

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.