Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

do 21 februari 2019

PGL gemeenteavond

Locatie: 
 De Leidraad
Tijdstip: 
 20:00  - 22:00

PGL gemeenteavond over toekomst, rapport en besluit

Een bijzondere gemeenteavond wordt georganiseerd voor alle leden van de Protestantse Gemeente Leidschenveen/Leidschendam (PGL), op donderdagavond 21 februari vanaf 20 uur in De Leidraad.
De (wijk)kerkenraden PGL hebben het advies over de toekomst van de PGL ontvangen en besproken. De totstandkoming van het advies is toegelicht; uitgebreid is gesproken over de wijze waarop de gemeenteleden en kerkenraden zijn betrokken bij de totstandkoming van een definitief besluit.
In de vergadering van de Algemene Kerkenraad PGL is unaniem het advies van de Denktank overgenomen en dit als voorgenomen besluit verwoord. Dit voorgenomen besluit komt neer op de keuze voor het effectueren van het tweede scenario per medio januari 2020.
U wordt als gemeente gehoord over het voorgenomen besluit van de Algemene Kerkenraad PGL over de toekomst van onze gemeente. De kerkenraad zal met de uitkomsten van de gemeenteavond toewerken aan een definitief besluit, te nemen in haar vergadering van 14 maart.
Het rapport is voor alle gemeenteleden op te vragen bij de scribae van wijkkerkenraden en Algemene Kerkenraad [scriba.ak@pgleidschendam.nl]. Desgewenst kan voor een papieren exemplaar worden gezorgd.
Ik hoop u donderdag 21 februari 2019 te begroeten, vanaf 20 uur in De Leidraad.

Floris van Hoek, Scriba PGL

terug
 


 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.