Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

wo 14 juni 2017

Thema-avond laatste levensfase

Tijdstip: 
 20.00 uur

Juist ook voor moeilijke onderwerpen is  plek in de kerk. We houden dit voorjaar thema-avonden die ook erg geschikt zijn voor mensen die niet (zo vaak) in de kerk komen. Op een laagdrempelige manier bieden we informatie en is er gelegenheid ervaringen uit te wisselen. Heeft u aan één avond niet genoeg? Maak dan een afspraak met iemand uit ons pastoraal team.

Op woensdag 14 juni hebben we het over de periode voor het sterven. Harry van Tol zal vertellen over hospice 't Vliethuys in Voorburg waar hij vrijwilliger is. Onze predikanten Willemijn van Dijk en Fulco de Vries geven uitleg over ziekenzalving en andere rituelen die mensen kunnen bemoedigen. André van der Zwan heeft als huisarts veel ervaring met het begeleiden van mensen in hun laatste levensfase en zal hierover spreken en vragen beantwoorden. Oprichter en directeur Kees Veldboer van Stichting Ambulance Wens Nederland vertelt over de wensen die zijn vrijwilligers dagelijks laten uitkomen.

Om 19.30 uur staan koffie en thee klaar. Om 20.00 uur begint het programma.  

terug
 


 
 

Inloggen


 

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 21-01-2021 om 11.00 uur

 meer details

Uitvaartdienst
datum en tijdstip 22-01-2021 om 11.00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.