Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 

zo 8 maart 2015

Oecumenische viering Wereldgebedsdag

Locatie: 
 Dorpskerk
Tijdstip: 
 19.00 uur

Op 8 maart vieren we Wereldgebedsdag in de Dorpskerk van Leidschendam. Het thema van deze viering is 'Begrijp je mijn liefde?'. Pastor Marion Claassens van de Sint Maarten en Trinitas Parochies is de voorganger, het Leidschendams Kerkkoor o.l.v. Marcel van Duijvenvoorde verleent haar medewerking. De Werkgroep Wereldgebedsdag nodigt u van harte uit voor deze viering.

Wereldgebedsdag verenigt mensen over de hele wereld in een keten van gebed, laat hen voelen dat zij deel uitmaken van de wereldbevolking, deelt geloof, hoop en zorg, vreugde en verdriet, mogelijkheden en problemen. Ieder jaar opnieuw worden honderdduizenden mensen door gebed samengebracht en bemoedigd. Wereldgebedsdag bevestigt en benadrukt de internationale en oecumenische dimensie van het christelijk geloof. Het thema van Wereldgebedsdag wordt steeds in een ander land uitgewerkt. Dit jaar hebben vrouwen van de Ba-hama's de viering voorbereid. In het weekend van 6 tot 8 maart 2015 gaat het gebed de wereld rond.

terug
 


 
 

Inloggen


 

Kruisheuvelkerk
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

Dorpskerk
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.