Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leidschendam
 
 
Visie en missie - speerpunten wijkgemeente Leidschenveen Visie en missie - speerpunten wijkgemeente Leidschenveen
De Wijkkerkenraad Leidschenveen heeft in mei 2020 de visie en missie en de daarbij behorende speerpunten voor de wijkgemeente benoemd. Daarbij is bewust gekozen voor beknopte en heldere uitgangspunten.
De speerpunten verwoorden goed de eigenheid van de wijkgemeente Leidschenveen binnen de brede kerk van de Protestantse Gemeente Leidschendam. Het vormt naar onze mening een goede basis waar we de komende jaren een verantwoorde groei mee kunnen maken, ervan uitgaand dat de keuzes in financiën en prioriteiten daarbij solide zijn en blijven. Het doel is ook om verder te bouwen op de resultaten van de recente enquête.

De wijkkerkenraad stelt de mening van de wijkgemeente zeer op prijs en nodigt de gemeenteleden dan ook van harte uit om een reactie op het document kenbaar te maken via een email naar: scriba.leidschenveen@pgleidschendam.nl

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Online kerkdienst, alleen digitale uitzending
datum en tijdstip 17-01-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Helpdesk voor digitale vragen!
Ondanks dat steeds meer activiteiten voorzichtig worden opgestart blijven we ook afhankelijk van telefoon, computer, tablet en programma's zoals Zoom. Steeds vaker gaat het goed maar toch loop je soms vast. Daarom blijft de helpdesk bereikbaar.
In principe doen we dat via mail of telefoon. Als er toch ondersteuning ter plaatse nodig is zoeken we samen naar een veilige oplossing.
De helpdesk is bereikbaar per mail (helpdesk@pgleidschendam.nl) en per telefoon (06-53505509).
Henk Schuurman


 
 
Webmaster

Suggesties voor de website?
Laat het de webmaster weten via dit formulier.
 
Vacaturebank LeidschenveenVanuit de werkgroep 'Kerkzijn in Leidschenveen' is de vacaturebank gestart.
Lees hier de openstaande vacatures en reageer.
 
Prikbord

Lees het 'prikbord'; een ruimte beschikbaar voor 'kerk-gerelateerde' affiches / mededelingen, net zoals het prikbord in de diverse gebouwen.
 
Privacyverklaring

PG Leidschendam heeft een privacy verklaring opgesteld. Deze is hier te downloaden.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.